Toamna se numără… ofertele de joburi

job-hunting-digital-age_rszd

Dacă până de curând ne mai puteam amăgi cu gândul că vara nu a trecut cu adevărat din cauza timpului liber și a vremii neașteptat de prietenoase, în ultima vreme, totul în jurul nostru strigă “toamnă”. Și, desigur, toamna strigă “facultate”, iar aceasta la rândul ei ne amintește că timpul de lenevit și dormit până târziu a expirat: trebuie să ne întoarcem în lumea reală.

Unii s-ar putea sa fie întristați de acest gând. Noi credem că este o bună ocazie de a te concentra asupra ceea ce îți dorești să devii și plusăm cu o propunere de nerefuzat, care să pipereze începutul anului universitar: noi oferte de internshipuri și joburi entry-level în care să poți pune în practică ceea ce ai învățat până acum și unde să te poți dezvolta, câștigând experiența de care ai nevoie ca să poți crește profesional.

Știm că ești nerăbdător, așa că nu te mai fierbem. Iată ce oferte ți-au pregătit vânătorii de joburi ai Laboratorului de cariere:

  1. Software Development Intern @ Interactive Software
  2. Internship @ Emerson, full time
  3. Market Research Internship @ Neste Romania, full time
  4. Junior Web Designer @ Possible Cee, full time
  5. PR Intern@ Profil ADV&PR
  6. HR Intern @ Kellogg’s, full time
  7. Junior Legal Advisor @ Amaris
  8. Management Consulting Internship @ Accenture, full time
  9. Commercial Strategy Trainee @ Pfizer, full time
  10. Internship @ Allianz-Tiriac Asigurari, part-time

Nu mai rămâne decât ca tu să aplici la cel care îți face cu ochiul și să te pregătești de interviu împreună cu Laboratorul de cariere – suntem aici să îți alungăm fricile și să te facem să te simți mai pregătit ca niciodată să faci cunoștință cu viitorul tău.

Share

Lasă un răspuns