SEIF – Școala de Bani pentru Tineri

SEIF – Școala de Bani pentru Tineri

Felicitări! Ai câștigat 30 de puncte.


14 Comentarii
 1. Chiar folositor, unde as putea sa il trag in pdf? Ma intereseaza partea in care specifica cum trebuie planificat venitul in fiecare luna, de acum voi avea grija cum sa imi gestionez banutii.

 2. Informatii foarte utile pe care le-am notat si de care in mod cert ma voi folosi. O sinteza extraordinara a intregului curs, o brosura bine structurata si realizata ce ar trebui prezentata in scoli. Am ramas surprinsa de peocentul voluntarilor, 22%, putin , in conditiile in care este o activitate foarte bine privită de marile universitati. Da,de multe ori este greu sa iti faci loc in programul si asa incarcat dar bucuria din ochii copiilor atunci cand te vad,interesul pe care il au pentru dezvoltare,o crestere in materie de note toate merita. E adevarat ca nu obti beneficii materiale, dar te dezvolti ca persoana, inveti sa empatizezi, sa ajuti, sa sprijini.

 3. Informațiile prezentate sunt benefice fiecărui tânăr. Din materialul vizionat am învățat multe lucruri noi şi care îmi vor fi utile.

 4. Imformatii foarte utile, un proiect excelent pentru tinerii.

 5. Super! Mi-am si notat unele idei:)

 6. Am apreciat informatiile despre creditare. Este un subiect nou pentru mine si extrem de important in viitor.

 7. Foarte utile informatiile,continutul fiind scurt si la obiect,am aflat si lucruri noi chiar!!

 8. Foarte frumos alcatuit materialul! Partea cu gestionarea stresului va deveni extrem de utila pentru mine

 9. Foarte interesant multe lucruri pe care nu le stiam de exemplu stabilirea obiectivelor sau greselile pe care nu trebuie sa le faci pana la 28 ani.

 10. Aceasta prezentare m-a ajutat destul de mult in a-mi vizualiza cheltuielile, dar si veniturile lunare, chiar daca acestea nu sunt foarte ridicate deoarece am doar 17 ani si, in mare parte, parintii sunt cei care ma sprijina financiar. De asemenea, mi-am facut o idee despre cum sa-mi imbunatatesc deciziile pe care le iau zi de zi si, in cele din urma, am luat la cunostinta faptul ca educatia financiara este foarte importanta.

 11. Este o prezentare foarte folositoare , foarte atractiva atat din punct de vedere al informatiilor existente ,cat si a aranjarii in pagina .

 12. Foarte folositor! Apreciez claritatea în exprimare, informațiile folositoare și design-ul interactiv.

Lasă un răspuns