De ce să parcurgi modulul Inteligență financiară

De ce să parcurgi modulul Inteligență financiară

Felicitări! Ai câștigat 10 puncte.


21 Comentarii
 1. Este important sa știm ce sa facem cu banii ,acest curs ne va ajuta foarte mult !

 2. Cursul ma ajuta in a intelege mecanismele financiare pentru a putea sa gestionez banii in mod util

 3. Consider ca problema majora e ca romanii tind sa cheltuie mai mult decat cat castiga , in loc sa economiseasca

 4. Nu e un lucru foarte usor sa sti sa iti administrezi bani si castigurile . A sti sa iti administrezi venitul te fave mai responsabil fata de tine insuti

 5. La scoala invatam formule, invatam despre lucruri abstracte, dar nimeni nu ne invata lucruri practice, care sa ne ajute in viata, mai tarziu, cum ar fi cum sa ne gestionam veniturile. Actori mari au ajuns la sapa de lemn fiindca, desi castiga sute de milioane de dolari, cheltuie mai mult decat castiga.

 6. Mangamentul banilor in viata tinerilor ar trebui facuta inca de la cele mai fragede varste pentru a nu creste prin a cheltui iresponsabil.

 7. Consider că este foarte împortant să ştim cum trebuie să ne gestionăm corect banii pentru a nu ajunge în situații neplăcute.

 8. Parcurg modulul Inteligenta financiara deoarece mă va ajuta acum si in viitor să imi gestionez veniturile ,cum sa-mi impart cheltuielile și in acelasi timp sa și economisec.Știind sa-mi gestionez bugetul sunt și o persoana mult mai responsabila.

 9. Economisirea banilor este o educatie financiara chiar daca alti nu stiu asta,banul nu trebuie considerat doar un obiect ci un instrument in cadrul pietei.

 10. Introducerea promite un curs interesant din care in voi invata sa ma descurc in proiectarea finantelor personale.

 11. Foarte interesant videoclipul.Generatia noastra trebuie sa cunoasca aceste lucruri inca de acum pentru un viitor mai bun.

 12. Un videoclip motivaţional care spune lucrurilor pe nume. Toţi vorbim despre bani, dar niciodată aşa cum ar trebui. De cele mai multe ori exprimăm lipsa sau insuficienţa acestora fără a ne gȃndi că vina nu poate fi a unei materii, a unor hȃrtii. Este o dovadă a faptului că ceea ce ne lipseşte este educaţia financiară, nu banii ȋn sine. Astfel,cheltuim impulsiv, cumpărăm ce nu avem nevoie, facem ȋmprumuturi fără a avea o oglindă a anilor de plată ce vor urma, avem impresia că tot ce este scump este ȋn mod automat bun, suntem ȋn concurenţă cu ceilalţi, nu analizăm raportul calitate/preţ.

 13. Gestionarea banilor este foaret importanta , fie ca sunt banii proprii sau banii altora trebuie sa stim ce sa facem cu ei si cum sa ii folosim .

 14. Este foarte important sa stim sa gestionam banii, desii tot timpul ne dorim sa achizitionam lucruri este bine sa fim cumpatati sa cumparam doar ceea ce este necesar pentru a nu ajunge la replica prezentata ,,nu am bani,,

 15. Gestionarea responsabila a banilor oferă echilibru în viețile tinerilor și nu doar lor.

 16. Este important sa stii sa iti imparti banii in asa fel incat sa nu ajungi la problema „nu am bani”. Acest lucru il putem face prin cheltuieli inteligente care sa nu ne scoata din ritmul normal al traiului.

 17. Este FOARTE IMPORTANT ca să putem să ne facem un buget pentru a gestiona banii cât mai bine ca să nu ajungem la cea mai cunoscută replică, cum ni se spune și în video: ”N-am bani!”

 18. De când suntem mici auzim fraze de genul „Banii nu cresc in copaci” ceea sună puțin ciudat, pentru că dacă o persoană este în continuu într-un deficit economic ori nu are o educație financiară modestă, ori mai rău, îi lipsește cu desăvârșire. Noi, „generația internet” sau cum ni se mai spune, plănuim să rupem aceste lanțuri grele (ale datoriilor și neajunsurilor) și să devenim independenți.

 19. E important să știi ca cetățean ce trebuie să faci cu banii ca să nu fii dezamăgit după aceea.

 20. Este important in viata sa stii sa gestionezi necesitatile personale in functie de puterea financiara personala. O neadaptare duce la constrangeri, o reusita duce la prosperitate.

Lasă un răspuns