Dezvoltarea relațiilor interumane și respectul

Dezvoltarea relațiilor interumane și respectul

Felicitări! Ai câștigat 10 puncte.


37 Comentarii
 1. O carieră de succes porneste din capacitatea de a te încrede in propriile forțe.

 2. Pentru mine, o cariera de succes presupune o implinire profesionala bazata pe respect,disciplina,autodeterminare in atingerea obiectivelor. In acelasi timp, implicare, pasiunea de a participa in activitati menite sa ajute intreaga comunitate. Cu alte cuvinte, placerea de a lucra cu oameni si pentru oameni.

 3. O carieră de succes este influențată de mulți factori care diferă de la o persoană la alta, însă vă pot spune 3 factori care pentru mine sunt decisivi în a avea o carieră de succes. În primul rând, ambiția, o persoană care nu are ambiție nu va avea nici aspirații mai mari, de aceea consider că ambiția este cel mai important factor. Un al doilea factor ar fi banii, fără o motivație financiară și fără dorința de a fi stabil financiar, nu poti reuși să ai o carieră de succes, banii merg aproape mână în mână cu ambiția, că tot vorbeam de aspirații. În final, un alt factor important îl reprezintă relațiile interumane pe care ți le formezi la locul de muncă, fără sprijinul celor din jur și fără bagajul lor de cunoștiințe acompaniat de bagajul tău de cunoștiințe, nu vei putea niciodată să ai o carieră de succes. Ceea ce vreau eu să spun este că va fi mai greu să lucrezi pe cont propriu și să obții ceea ce vrei decât să lucrezi cu alte persoane.

 4. În opinia mea, sunt munca , ambiția și respectul ,adică modul în care te percep oamenii , mai întâi trebuie să-i respecți tu pentru a te respecta

 5. O cariera de succes este influentata de ambitie, caracter si inteligenta

 6. In opinia mea, elementele care influenteaza o cariera de succes sunt:
  1. Ambitia: consider ca ambitia este elementul principal pentru ca o persoana ambitioasa,care isi doreste foarte mult lucrul respectiv, poate atinge succesul.
  2. Banii: consider, de asemena, ca acest aspect este la fel de important ca si primul deoarece, in multe cazuri, fara bani nu poti face aproape nimic. Reprezinta oarecum un obstacol si de aceea avem nevoie de ei ca sa „daramam” zidul care ne desparte de visul nostru de a avea o cariera de succes.
  3. Atitudinea: este un element destul de important. O persoana care este mereu optimista si stapana pe sine poate cu usurinta sa isi atinga scopul, avand rezultate bune.

 7. pentru mine sunt respectul,banii,relatiile interumane,inteligenta

 8. In opinia mea, elementele care influentează o cariera de succes sunt verticalitatea, flexibilitatea totodata, seriozitatea, inteligenta, valorile morale si perseverenta.

 9. Dupa parerea mea elementele care influenteaza o cariera de succes sunt:vointa,persistenta si increderea in sine.

 10. Din punctul meu de vedere,elementele care influențează o carieră de succes sunt următoarele:ambiția,seriozitatea,creativitatea,flexibilitatea,respectul etc.

 11. Consider ca elementele care influenteaza o cariera de succes sunt scoala, familia, motivatia, mass-media, tipul de temperament, rezistenta la esec, rezultatele scolare cat si aptitudinile speciale.

 12. Consider ca o cariera de succes este influentata de modul in care evoluezi, de aptitudinile, valorile morale si sociale pe care le acumulezi, de mediul in care iti desfasori activitatea si de echipa cu care colaborezi si cooperezi. O cariera de succes, dupa parerea mea,este cladita intr-un mediu in care ajutorul reciproc, principiile si caracterul primeaza. In primul rand, sentimentele pe care le conturezi cand te gandesti ca astazi e o noua zi la serviciu determina evolutia carierie tale. Motivatia, atractiile cu care te imbarci atunci cand lucrezi te determina sa evoluezi si sa iti cladesti cariera pe care ti-o doresti. In al doilea rand, cunostintele, deprinderile si competentele pe care le inmagazinezi cand iti desfasori activitatea te conduc catre o cariera de succes. Toata viata noastra este un drum spre invatare. Astfel, cariera e pozitia sociala pe care o deprinzi cand te autorealizezi si consideri ca ai atins acel prag pe care de mic ti l-ai propus.

 13. Consider ca pentru avea o cariera de succes ai nevoie de motivație , voința , ambiție și dorința !

 14. Sunt de părere că o carieră de succes se construieşte pe dorinţa de a evolua continu, pe respectul faţă de persoanele alături de care lucrei, dar şi faţă de societate, optimism şi energie, curiozitate şi curajul de aţi asuma o serie de responsabilităţi şi pe disponibilitatea de adaptare la nou şi schimbare.

 15. Pentru mine elementele care conduc spre o cariera de succes sunt : ambiția , dorință de a munci de a clădi , respectul si nu in ultimul rand autonomia !

 16. In opinia mea, consider ca elementele care influenteaza o cariera de succes sunt vointa, hotararea, incredere, respectul, initiativa, flexibilitatea si determinarea.

 17. Cred că satisfacția într-o profesie este ilustrată – în primul rând – de abilitatea de a te dezvolta spiritual, moral și social în cadrul respectivului mediu profesional.

 18. Mulțumesc, Armina Sîrbu pentru felul tău de a prezenta foarte dinamic și captivant! Mă motivează să aflu mai multe. Un stil deloc prolix sau flamboaiant ci, din contră, aforistic și concis exact cât să surprindă esența subiectului „Dezvoltarea relațiilor interumane și respectul”.

 19. Din punctul meu de vedere, o cariera de succes este influentata de mai multe elemente.
  Mai intai, timpul pe care il aloci pentru a te dezvolta pe plan profesional. Cu trecerea timpului capeti diferite aptidudini definitorii, experienta, cunostinte acumulate (liceu, facultate, locuri de munca, cursuri, etc.) si abilitati in diferite domenii.
  Apoi, integritatea, spiritul de echipa, abilitatile de comunicare, entuziasmul, motivatia, respectul, perseverenta, adaptabilitatea, responsabilitate, seriozitate sunt si ele elemente foarte importante care definesc personalitatea unui individ cu o cariera de succes.

 20. Din punctul meu de vedere, o cariera de succes are la baza foarte multa determinare de a face lucrul care iti place cum trebuie, constientizarea abilitatilor precum si folosirea lor intr-un mod corect astfel incat sa ne valorifice.

 21. In opinia mea, pentru a avea o cariera de succes, trebuie sa fii o persoana ambitioasa, responsabila si respectuoasa cu cei din jurul tau, indiferent de pozitia pe care o au in societate. Consider ca, de asemenea, trebuie sa faci totul cu pasiune si cu dedicare deosebita pentru a avea rezultate cat mai bune.

 22. Consider că o cariera de succes se clădește în timp și este influențată direct de calitatea muncii depuse,de perseverență și de dorinta permanentă de a învăța lucruri noi din domeniul în care lucrezi.De asemenea, ambiția și creativitatea dovedită în rezolvarea sarcinilor de lucru ajută la formarea unei cariere de succes. Pasiunea pentru domeniu în care lucrezi determină dorința de a-ți îndeplini mai bine îndatoririle,obținând astfel mulțumire și evoluție, ce duc la o carieră de succes.

 23. Pe langa aceste 7 elemente o cariera de succes este influentata si de ambitie
  deoarece, „chiar dacă ambiția este în sine un viciu, deseori ea este un stimulent pentru virtuți „(Quintilian).

 24. Din punctul meu de vedere , sentimentul de placere pe care il ai fata de o anumita cariera este defapt cheia spre o cariera de succes.Sentimentul acela de simpatie, de dragoste pentru locul de munca, care te face sa te trezesti dimineata cu zambetul pe buze, este sentimentul care defapt te face sa ai o cariera de succes. Nu e important cati bani iti ofera acea cariera, nu e important ce rang iti ofera atat timp cat tu nu esti fericit si multumit cu ceea ce esti nevoit sa faci timp de o viata intreaga.

 25. Consider ca motivatia, ambitia, cunoasterea si nivelul de implicare sunt principalele elemente care influenteaza o cariera de succes.

 26. Din punctul meu de vedere, la baza unei cariere de succes se afla atat munca cu care trebuie sa incepi sa lucrezi si sa continui sa perseverezi in acesta, placerea carierei pe care vrei sa o alegi pentru ca odata ce nu iti va placea nu vei putea sa ai niciodata o cariera de succes, dar si o puternica incredere in tine si o ambitie mare, deoarece daca nu ai incredere in tine si ambitie nu vei fi motivat sa avansezi in cariera aceasta ramanand la un nivel inferior neputand sa fie una de succes.

 27. In primul rand avem nevoie de timp pentru ca nu ajungem in varful muntelui intr-o secunda. In al doilea rand trebuie sa fim motivati, optimisti si cu o gandire larga. In ultimul rand este vorba despre cunoasterea limitelor, putere si comunicare esentiale pentru o cariera de succes.

 28. Sunt de parere ca o cariera de succes necesita in principal vointa si placere. Placerea este principalul factor ce influenteaza o cariera de succes.

 29. O cariera de succes se construieste in timp, deoarece fiecare experienta este un avantaj si un pas inainte. Consider ca cel mai important lucru in consolidarea carierei este motivatia. La varsta mea, cred ca motivatia se naste din placerea pe care o gasesti in ceea ce faci.

 30. In opinia mea,cheia unei cariere de succes este reprezentata de stabilirea unui obiectiv si increderea in propriile forte.De asemenea,perseverenta,profesionalismul,implicarea,loialitatea si asumarea responsabilitatilor reprezinta si ele cateva caracteristici edificatoare in realizarea unei cariere de succes.

 31. Din punctul meu de vedere o cariera de succes de obține prin multa munca si multa răbdare

 32. Consider ca , atitudinea pe care o ai joaca un rol important pt a avea o cariera de succes. Cheia succesului , de cele mai multe ori este rabdarea .

 33. Din punctul meu de vedere,aceste elemente enumerate în acest modul conturează o adevărată carieră de succes.Însă,sunt de părere că o carieră poate avea succes în condițiile în care publicul este deschis spre a primi efortul întreprinzătorului. Mai exact,succesul depinde de reacția și opinia publicului.

 34. Consider ca elementele care influenteaza o cariera de succes sunt , in primul rand, respectul, autonomia si libertatea de a te dezvolta , precum si contribuita la binele societatii. Ierarhizând aceste elemente, se poate observa ca , inaintea unei functii, calitatea muncii depuse se masoara prin respectul care ti se acorda, caracterizandu-se prin aceasta intreaga incredere care se ofera . Apoi, este important sa ne dezvoltam continuu, iar dorinta de a evolua are ca sursa autoeducatia permanenta. La sfarsit pentru a putea avea un ideal social, pentru ca traim intr-o comunitate umana, important este sa investim in oameni, in progresul socitatii. Sa acceleram nivelul de progres si astfel sa tindem spre o tara care sa functioneze dupa norme europene.

 35. O cariera de succes este influentata de o multitudine de elemente, fiecare persoana are propriul tipar pe care il utilizează in descrierea acesteia. Sunt de părere ca atunci cand faci ceea ce îți place si te simți confortabil alături de persoanele din jur, rezultatele apar, cu siguranță acest lucru se datorează si stăruinței de care dai dovadă, astfel iti poti clădi o carieră de succes.

 36. In opinia mea, elementele care influentează o cariera de succes sunt, autonomia, deoarece in orice lucru pe care il face o persoana se pot observa valorile morale si principiile ale acelei persoane, atitudinea, o atitudine pozitivă va aduce întotdeauna rezultate favorabile dar, si persistenta pentru ca marile realizări sunt atinsese nu prin putere, ci prin perseverenta.

Lasă un răspuns