Cum să faci bani?

Cum sa faci bani?

Felicitări! Ai câștigat 10 puncte.


22 Comentarii
 1. Concluzia:- să economisești bani nu este chiar atât de ușor dacă nu ai un plan bine stabilit și un obiectiv cat de cat serios 🙂 + motivatie cu care să reușești să duci Oana la capăt ceea ce ți-ai propus .

 2. Concluzia: „Visează realist!”

 3. Este incurajator sa stii ca prin niste pasi simplii, care pot fi urmati, se poate ajunge in timp si la indeplinirea unui vis.

 4. După vizionarea acestui videoclip, am înțeles că gestionarea corectă a banilor duce la coturarea planurilor, realizarea obiectivelor şi împlinirea visurilor.

 5. Vizionand acest videoclip am inteles ca avand un plan stabilit si o anumita suma economisita lunar ne putem atinge obiectivele intr-o anumita perioada in functie de valoare.

 6. Intr-adevar, planificarea si economia duc la atingerea obiectivelor. Cand doresc sa cumpar un obiect economisesc banii primiti de la parinti.

 7. Chiar merita puse in aplicare etapele de economisire:crearea unui plan bine gandit dupa care sa ne ghidam,motivatia care ne face sa-l urmam ,iar la sfarsit sa ne bucuram de reusita noastra.

 8. Foarte adevărat! Toţi avem obiective, planuri, visuri. Din nefericire acestea sunt strȃns legate de bani. Cum descoperirea unei comori este puţin probabilă, tot ceea ce ne rămȃne este să economisim. Nu este uşor, dar dacă motivaţia este una puternică cu siguranţă reuşim. Trebuie să ne analizăm priorităţile şi să fim constanţi, puţin cu puţin se face mult.

 9. Videoclipul este foarte util. Intr-adevar,pentru a ne atinge anumite obiective (materiale) trebuie sa stim sa ne gestionam banii astfel incat rezultatul pe care il asteptam sa apara cat mai repede posibil.

  • In acest videoclip ni se prezinta anumite etape in care trebuie sa ne economisim banii, pentru a realiza ceva dorit care nu se poate realiza spontan din cauza obstacolelor din viata de zi cu zi si a veniturilor mici. Fiecare isi doreste sa isi atinga scopurile, sa isi construiasca visul incetul cu incetul si de aceea este bine ca din timp sa iti pui bani deoparte, sa fii precaut, si sa parcurgi cu atentie pasii catre reusita.

 10. Concluzia trasa dim film economisirea te ajuta sa-ti transformi visele in realitate, chiar daca nu imediat in timp acest lucru se intampla. Deci este adevarata vorba bunicii ,, putin cu putin se face mult,,.

 11. Concluzia pe care am tras-o in urma vizionarii clipului , este ca economisirea banilor este un lucru foarte important.Multumesc pentru sfaturi, foarte utile!

 12. Și în clip putem vedea că pentru a ne atinge aspirațiile avem nevoie de o motivație bună, de obiective clare și precise pentru a realiza planul pe care ni-l dorim, economisind, deși tentația este mare! Un clip excelent.

 13. Cursul contine informatii utile si prezentate foarte atractiv, ca de fiecare data! Realizarea obiectivelor noastre se face prin economisire, deci printr-un plan bun!

 14. Un video foarte instructiv si corect gandit! Felicitari!

 15. Buna ziua!Urmeaza sa aplic sfaturile invatate din acest clip,util , „pe intelesul tuturor”.

 16. Aplic teoria! Vreau o bicicletă nouă.

 17. Foarte util! Felicitări!

 18. Buna ziua! Dupa ce a vizionat acest videoclip am realizat importanta economisirii banilor si motivatia de a face o schimbare.

Lasă un răspuns