Crize financiare

Crize financiare, ce înseamna și ce impact pot avea asupra unui student

Felicitări! Ai câștigat 10 puncte.


18 Comentarii
 1. Cred că protejarea intereselor economice ale populației și dezvoltarea financiară a fiecăruia dintre noi e esențială. Pe lângă economiile pe care le facem pentru a ne îndeplini visurile, cred că e important să păstrăm și bani de urgență.

 2. Criza financiara are un impact monstruos asupra tuturor,desi inca nu am trecut printr-o astfel de situatie; eu ca persoana sau alti tineri de varsta mea.
  Nestiind cum am putea ameliora situatia si total pe dinafara,consider ca am putea intai cauta si distruge orice lucru nesatisfacator care ar putea conduce la o perioada de genul acesteia.

 3. momentan cred ca doar putem sa ne inchipuim consecintele nefaste ale unei crize, întrucat nu am trecut in timp real printr-o criza de anvergura mare, pentru a o resimti in venitul propriu .

 4. Concluzia: „Criza este o inversare proporțională cu repercusiuni economice dezastruoase.”

 5. Crizele financiare au un impact negativ asupra oamenilor. Aceasta îi forțează pe oameni sa plece în alte țări din Europa şi sa îşi găsească un job calificat sau necalificat în diverse domenii. Noi, tinerii sperăm că am învățat din greşeli şi vom remedia economia țării.

 6. Efectul de criza mereu a avut loc in tara noastra doar ca inaite erau mai multe locuri de munca,rata somajului mult mai mica,numar de someri redus economia mergand bine nu prea se stie de termenul criza. Insolventa,falimentul si chiar inchiderea firmelor au avut un impact negativ asupra oamenilor ceea ce a dus la cresterea ratei somajului,cresterea numarului de someri instalandu-se zisa criza!

 7. Pana acum nu stiam cat de mult ne-a afectat criza si cat de important este sa ai bani albi pentru zile negre astfel incat sa poti depasi momentele grele.

 8. Criza este o problema dificila, dar care scoate la iveala capacitatile noastre de a cheltui inteligent. Trecerea prin situatii de genul ne arata cum ne putem descurca in momente nefavorabile.

  • Criza este o pasa nedorita in viata fiecaruia dintre noi, si a parintilor nostrii de asemenea. In aceste momente, trebuie sa fim calculati, sa ne gandim bine cum economisim banii ce ii avem, si pe ce ii cheltuim. Fiind momente grele pe plan financiar, poti doar sa iti pui bani deoparte (daca nu ii ai deja), si sa inveti sa ii pretuiesti pentru ca asa cum vin, asa se si duc( si asta e valabil si cand nu exista acea numita „criza”). Consider ca acest pas poate fii depasit de persoanele care stiu sa-si imparta, sa-si foloseasca economiile, dar si de persoanele care raman someri din pacate sansele fiind mai reduse ca ei sa isi gaseasca un loc de munca in tara, majoritatea fiind nevoiti sa paraseasca tara pentru un loc de munca in strainatate.

 9. Da, o criza financiara se simte in fiecare familie: mai putini bani de la parinti, mai putini bani pentru haine, excursii, etc.

 10. O realitate putin trista.

 11. Intr-adevar,cred ca toti am auzit de criza economica dar eu cu siguranta nu am stiut de acest impact.

 12. nu ne dorim sa se repete acea perioada de criza ! vom invata cu siguranta din greselile trecutului!

 13. Ingrijorator, dar speranta noastra este ca generatiile tinere vor realiza redresarea economica si remedierea acestei situatii.

 14. Informatiile au un continut deranjant , dar adevarat din toate punctele de vedere! Totusi noi , tinerii prosperii, avem credinta ca vom putea realiza o redresare a economiei si sa o remediem.

 15. De-a dreptul ingrijorator!

 16. Dezamăgitor că suntem în regres, mai ales cu PIB-ul, dar avem speranțe care nu mor. Noi, tineretul, educându-ne financiar, putem reuși să redresăm economia și să remediem această neplăcută situație.

 17. Informatii triste, dar adevarate!!

Lasă un răspuns