Buget

Buget

Oare cât costă stilul tău de viață?

Cum să faci un buget personal?

Felicitări! Ai câștigat 20 de puncte.


24 Comentarii
 1. Acest curs e foarte util si la obiect .

 2. Foarte usor de inteles. Mi-a plact

 3. Un curs bine realizat,util și ușor de înțeles .

 4. Un curs util, instructiv si necesar tuturor.

 5. Informatia din curs e utila si accesibila si, in opinia mea, mult mai folositoare decat banala economie de la scoala.(+grafica excelenta)

 6. Modul atractiv, precis şi clar m-a ajutat să înțeleg mult mai repede şi mai bine informațiile primite în legătură cu gestionarea veniturilor, cheltuielilor şi în același timp economisirea unor sume de bani.

  • Acest mod de a arata elevilor cum sa isi calculeze bugetul in functie de nevoiile fiecaruia, mi se pare un mod mai atractiv si usor de inteles. Sunt de parere ca fiecare elev ar trebui sa ia in considerare aceste bune practici.

 7. Informatiile primite in legatura cu veniturile, cheltuielile, economiile, orice elev, student, om ar trebui sa stie sa le aplice in bugetul lor pentru a-si satisface obiectivele propuse. Cu siguranta economiile vor fi mai mari daca banii sunt cheltuiti fix pe strictul nesesar rezistand celorlalte tentatii.

 8. Cursul este foarte interesant. Consider ca e un lucru important in viata noastra sa ne stabilim veniturile si cheltuielile periodice, pentru a evita crizele financiare si a ne bucura de fiecare banut economisit lunar. Apreciez modul prin care ne-ati prezentat aceste aspecte esntiale ale domeniului financiar, prin intermediul schemelor si a diagramelor.

 9. Cursul acesta te face sa intelegi foarte usor toate lucrurile legate de buget.

 10. Cred ca videoclipurile arata intr-un mod atractiv si clar cum se poate construi un buget.

 11. O idee interesanta de a invata printr-un joc de desene!

 12. Simplu, util şi pe ȋnţelesul tuturor, aşa descriu eu cele două videoclipuri. Trei etape simple care ne ajută să facem faţă unor situaţii urgenţă. Doar cunoscȃnd veniturile şi cheltuielile poţi ajunge la economii. A economisi nu ȋnseamnă a fi zgȃrcit, ci realist ȋn ceea ce priveşte intrările şi ieşirile de bani. Nu poţi concepe un buget personal cu venituri şi/sau cheltuieli ireale. Controlul este ceea ce defineşte reuşita unui plan de acest gen.

 13. Foarte interesant, educative pentru tinerii care cu ajutorul acestui curs invata sa-si organizeze bugetul.

 14. Aceste cursuri sunt forte educative , chiar si pentru noi tinerii, deoarece trebuie sa invatam de pe acum cum sa ne organizam bugetul personal. Acest lucru ne va fi de mare folos cand vom ajunge la maturitate sau cand vom ajunge sa avem o familie.

 15. Foarte interesant! Totul incepe sa devina din ce in ce mai atractiv!

 16. Din acest video reies informații pe care le putem pune în practică în viața de zi cu zi ! Super tare!

 17. Acest curs îți explică foarte bine lucruri esențiale, de care ai trebuință toată viața, pentru a avea un stil de viață bun și organizat! Foarte explicite aceste video-uri!

 18. În sfârșit un curs serios, clar și concis. Mulțumim laboratoruldecariere.ro

 19. Toata informatia este atat de accesibila din cauza modului de prezentare atractiv! Acest curs reprezinta o adevarata oportunitate pentru toate persoanele care decid sa il acceseze.

 20. Acest curs e foarte util, bine structurat și dă dovadă de o claritate excelentă în oferirea informațiilor.

Lasă un răspuns