Profesori

Creează un curs

şi inspiră-i pe tineri să se dezvolte!

De ce dorim să implicăm și profesorii

Ţi s-a întâmplat vreodată să te afli la un curs și să-ţi imaginezi cum ar fi să te afli în locul profului? Ei bine, ca membru al comunității Laboratorul de Cariere, ai ocazia să vezi cum e și de cealaltă parte a baricadei.

Fie că eşti profesor, student sau cunoşti bine un anumit domeniu, poţi crea propriile cursuri, care să-i ajute pe tineri să deprindă abilităţi folositoare pentru viitorul job.

Ca profesor, poţi aduce un plus de valoare prin cunoştinţele şi prin experienţa didactică, pentru ca studenţii să facă mai uşor trecerea de la băncile facultăţii la biroul de angajat. O completare a sistemului formal care să faciliteze intrarea tinerilor pe piaţa muncii.

Students Friends Meeting Discussion Studying Concept

Dacă ai o pasiune şi vrei să dai mai departe din cunoştinţele tale, te aşteptăm cu drag pe platformă!

Te ajutăm să-ţi structurezi informaţiile într-o manieră atractivă, uşor de înţeles, astfel încât cei care vor urma cursurile tale să fie motivaţi şi curioşi să le parcurgă. Ai la dispoziţie o bibliotecă de resurse practice pentru a-ţi transforma cursurile în “aha moments” şi a crea experienţe cât mai relevante pentru participanţi.

Orice subiect care nu se învață la școală în profunzime (sau deloc) și face un student / proaspăt absolvent mai angajabil sau mai pregătit pentru a își începe propria afacere.

Câteva exemple de teme îndrăgite de studenți:

gândire critică, stimularea creativității, cum să porți o conversație argumentată / dezbatere, ce înseamnă mai exact o zi la birou, managementul proiectelor, lucru în echipă etc.

un curs poate conține:

materiale, video, audio, fișiere text și imagini.

Cursul trebuie să aibă o structură clară și un parcurs de la informații de bază la concepte mai avansate, presărat cu link-uri la articole interesante, TED talks sau alte resurse suplimentare.

Tiparul unui modul este următorul: conținutul se împarte pe 4 săptămâni, în mod egal, la final de fiecare săptămână utilizatorul putând parcurge un quiz de verificare a cunoștințelor.

Se încurajează presărarea de proiecte în perechi sau în echipe, astfel implicând și alți utilizatori ai platformei. La final utilizatorul va primi un certificat de absolvire, în format electronic.

Cum creez un CURS?

Nimic mai simplu! Fă-ți un cont sau intră în contul deja existent și dă mai departe din cunoștinţele tale! Vei avea acces la materiale ajutătoare și suport din partea echipei noastre de traineri.