Organizare personală

Organizare personală

Progres curs

cele-6-elemente-ale-eficientei-personale

Cele 6 ingrediente ale eficienței personale

În studenție te lovești de o lume nouă, cu un ritm necunoscut pentru tine și câteodată simți că nu mai poți face față. Dacă urmărești video-ul, vei vedea că există 6 ingrediente ale eficienței personale care te pot ajuta să treci mai ușor prin perioada studenției, fără stres și fără nopți nedormite.

productivitate

Formula succesului în productivitate: scop-plan-acțiune-feedback-schimbare

Oare există o formulă a succesului în productivitate? Noi credem că da. Pentru mulți a funcționat și te invităm să urmărești video-ul. Se recomandă ca acest video să fie urmărit cu un TO DO list în față, în preajma sesiunii. And repeat. 🙂

organizare-info-si-spatiu

Cum să îți organizezi info și spațiul

Știm cum e. Toate sunt vraiște pe biroul pe lucru, ai 3 agende în care îți notezi lucruri și apoi nici nu mai știi unde ai notat informația aia de care ai musai nevoie acum. Găsești agenda nr.1 sub ceașca de ceai, agenda nr.2 în ghiozdanul verde și agenda nr.3 este dată în urmărire generală prin dormitor. Vrei să afli cum îți poți organiza informațiile și spațiul ca problemele tale să devină o nimica toată? Apasă play!

cum-sa-ajungi-la-eficienta

Cum să ajungi la eficiență

După o săptămână plină de cursuri și seminarii, stai și te gândești oare cum pot să ajung eficient și să fac față provocărilor din studenție. Ei bine, fiecare are maniera lui de a deveni eficient și nu există o rețetă gata făcută pe care să o aplici. Dar, e posibil ca personajul nostru să te ajute. Start! 🙂

prioritizeaza_1

Prioritizează-ţi activităţile în funcţie de importanţa şi urgenţa lor

Hai să vedem! Știi să îți prioritizezi activitățile? Care sunt criteriile după care faci acest lucru? Sau mai degrabă, îți prioritizezi activățile în mod curent? Și dacă da și dacă nu, te invităm să apeși START, cu siguranță vei afla lucruri noi.

timpul-video

Cum să îți organizezi timpul pentru a deveni mai productiv

Ziua are 24 de ore. Par multe la prima vedere, dar câteodată înainte de culcare când faci retrospectiva zilei îți dai seama că parcă nu ai făcut nimic. Limbile ceasului se mișcă parcă prea repede și simți că deși ora are 60 de minute, nici bine nu ai întors capul și a și trecut. Puteai fi mai productiv? Ai fi putut să faci și ce ți-ai notat săptămânatrecută în TO DO list, dar efectiv nu ai avut timp. Oare există vreo super putere care ar putea opri timpul?

m2s3s1-vizual-pentru-articol-alimentatia

7 alimente pentru energie și productivitate

Pe lângă liste de To do, diverse tehnici și organizatoare, există un instrument simplu, la îndemâna oricui pentru a crește energia și eficiența: mâncarea. Cu o alimentație corespunzătoare, îți poți ajuta creierul să aibă cu până la 20% mai multă energie, arată studiile făcute de Organizația Mondială a Sănătății. Profită de alimentele sănătoase, care dau un boost de energie creierului tău!