Învață despre tine

Învață despre tine

Progres curs

Teenagers on the street

Beneficiile auto-descoperirii

Pentru a ajunge să faci ceea ce îţi place, este nevoie să ştii cine eşti, care îţi sunt punctele forte, interesele, ce îţi dă şi ce îţi ia energie şi care sunt oportunităţile pe care le poţi asuma.

beneficiile-autocunoasterii

Beneficiile autocunoașterii

Acţiunile noastre din fiecare zi construiesc la eu-ul nostru de mâine. Pentru ca ceea ce vezi mâine în oglindă să-ţi placă, este nevoie ca deciziile de azi să fie congruente cu cine vrei să devii.

10-tool-uri-consacrate-pentru-autocunoastere

10 tool-uri consacrate pentru autocunoaștere

Descoperă-ți valorile, pasiunile și punctele forte, iar astfel vei fi 100% pregătit de provocările pe care ți le rezervă viitorul! Explorează-ți abilitățile, află-ți stilul de lucru caracteristic și vezi ce tip de personalitate ai. Cum faci asta?

Students Friends Meeting Discussion Studying Concept

Motivație

Motivaţia este forţa intrinsecă ce te împinge să-ţi atingi obiectivele. Devino conştient(ă) de ce anume te motivează, care sunt lucrurile care îţi dau energie şi care te pot propulsa în direcţia dorită.

Students in cafe

Dopamina și motivația

Ce legătură au dopamina și motivația cu parcursul tău profesional? Una foarte importantă!

valori

Valori

Lasă-te îndrumat(ă) în procesul prin care îţi vei identifica valorile care îţi ghidează comportamentul. Devino conştient(ă) de principiile pe care le promovezi şi de cele pe care le trăieşti şi află cum arată busola care îţi direcţionează alegerile către ceea ce îţi doreşti să obţii în viaţă.

Students Friends Meeting Discussion Studying Concept

Stiluri de învățare

Eşti vizual, auditiv, tactil sau kinestezic? Succesul tău în atingerea obiectivelor de învăţare depinde de modul în care îţi organizezi resursele, astfel încât să obţii maximum de rezultate în cel mai scurt timp. Află ce stil de învăţare preferat ai şi ce tehnici de optimizare a învăţării poţi aplica.

transdisciplinaritatea

Transdisciplinaritatea și Ashton Kutcher

Ashton Kutcher? Actorul? Oare ce caută el aici? Ți-am trezit interesul? Ce legătura ar putea avea el cu Laboratorul de cariere?

cele-10-competente-ale-viitorului

Cele 10 competențe ale viitorului

Ce ne rezervă viitorul? Nu putem ști cu siguranță, însă găsim câteva repere în previziunile realizate de cercetători, care au analizat transformările din societate și influența lor în viața noastră.

korepetycje-szkola-srednia-rzeszow

Învățarea pe tot parcursul vieții

Socrate te sfătuiește să îți întărești mintea studiind, menţinându-ţi atitudinea de învăţăcel pe tot parcursul vieţii. De ce e utilă învățarea continuă?

Conținut grafic