Despre obiceiuri

Despre obiceiuri

Progres curs

m2s3s2-vizual-pentru-articol-obiceiuri-pentru-o-zi-eficienta

Obiceiuri pentru o zi eficientă

Te-ai gândit vreodată care sunt obiceiurile tale zilnice? Care dintre ele îţi aduc rezultate, îţi cresc eficienţa şi care dintre ele te împiedică să devii cine ştii că poţi fi?

frica-de-esec

Ce face din noi frica de eșec

Eșecul. Un cuvânt de care ne frică. Încă din liceu te gândești ce o să faci dacă vei eșua? Ajungi la facultate, ai trecut de liceu cu brio și acum ai altă teamă. Tot de eșec. Oare e bine să gândești în termenii aceștia?

good-vibe

Un vibe mai bun pentru productivitate maxima!

Sofia te ajută să capeți un vibe mai bun pentru productivitate maximă. Nu îți dezvăluim mai multe, descoperă singur. Sofia are nevoie de feedback-ul tău.

m2s4s3-vizual-pentru-articol-obiceiurile-care-te-fac-om-mare

Obiceiurile care te fac om mare

Astăzi vom vorbi despre schimbare şi despre modul în care construim obiceiuri sănătoase şi potrivite nouă, pentru a ajunge la SCHIMBAREA pe care ne-o dorim, la obiectivele pe care ni le propunem.

m2s4s3-vizual-pentru-articol-tipstricks-pentru-obiceiuri-reusite

Tips&Tricks pentru obiceiuri reuşite

Dacă eşti hotărât să faci o schimbare, astăzi vei afla cum poţi să îţi susţii eforturile astfel încât în aproximativ 30 de zile să fii mândru că ai un obicei nou!

frica-prieten-sau-dusman

Frica – prieten sau dușman

Apusul în pădure poate fi foarte romantic, însă când întunericul se lasă, iar trilul păsărilor devine un șuierat gros, fiorii te trec pe șirea spinării. Aici vorbim despre frică, dacă poate fi prieten sau dușman. Tu cum o vezi?

curajul-de-a-fi-tu-insuti

Curajul de a fi tu însuţi

Nu mă înțelege greșit, nu am ceva împotriva trendurilor, însă te provoc să gândești în afara lor. De ce? Pentru că cel care setează viitoarele trenduri este acea persoană pentru care nu contează ce se poartă, ce se ascultă, ce este la modă, ci își face propriile alegeri ținând cont doar de ce îi place.

noutati

A eşua cu pasiune

”Ever tried? Ever failed? No matter. Try Again. Fail again. Fail better.” – Samuel Beckett. Asta ar trebui să fie mantra ta zilnică. Ce dacă eșuezi? Măcar ai făcut-o cu pasiune pentru ceva în care crezi. Urnărește video-ul și zi-ne părerea ta.