Cariera potrivită

Cariera potrivită

Progres curs

7-elemente-ale-unei-cariere-de-succes

Cele 7 elemente ale unei cariere de succes

Cariera nu este o cărare pe care mergi singur, ci o adevărată autostradă cu intrări la facultate, ieșiri spre un internship sau loc de muncă, reintrări spre educație pe tot parcursul vieții, indicatoare spre oportunitățile învecinate, uneori și cu o taxă de drum…

Students Friends Meeting Discussion Studying Concept

Folosirea eficientă a abilităților, autonomia și libertatea

Cum să-ți folosești eficient abilitățile în care ai investit de-a lungul timpului și ce înțelegi din autonomie și libertate în procesul de dezvoltare?

adaptabilitatea

Adaptabilitatea, persistența și contribuția la binele societății

Lucrurile nu merg tot timpul aşa cum te aştepţi? Vrei ca munca ta să conteze și să contribui la binele societății? Află cum te poţi asigura că obţii rezultatele pe care ţi le doreşti.

Happy Young Friends Talking Near the Glass Window

Dezvoltarea relațiilor interumane și respectul

Oamenii cu care lucrezi şi relaţiile pe care le construieşti reprezintă un aspect important al vieții tale profesionale. Află cum asumarea unei valori precum respectul îţi poate influenţa cariera.

ldc-generatia-z_3_1

Y și Z- Generațiile viitorului

X, Y, Z. Nu sunt doar litere ale alfabetului, ci și denumirile simbolice ale unor generații având caracteristici diferite, corespunzătoare mediilor în care s-au născut și maturizat.

students group  study

Cei 4 factori care influențează cariera

Află care sunt factorii care îţi influenţează deciziile de carieră şi descoperă care este job-ul cel mai potrivit pentru tine.

abiliteza

Abiliteza – Limbajul angajatorilor

Abiliteza? Probabil te întrebi ce înseamnă asta. Ei bine, vei vedea că abiliteza e un concept foarte important în dezvoltarea ta profesională.

home-resurse-v1-01

Ce este o aptitudine și o abilitate

Ca să te apuci de lucru și să-ţi poţi asuma în cunoştinţă de cauză procesul propriu de dezvoltare profesională, e nevoie să ştii să faci diferența între o aptitudine și o abilitate.

de-la-incepator-la-expert-in-5-pasi

Cei 5 pași de la novice la expert

Pentru a te ajuta să înțelegi mai bine tranziția de la începător la expert, vom apela la Modelul lui Dreyfus de dezvoltare a abilităților, care stabilește metodele necesare prin care poți evolua până la stadiul de expert.

tool-de-cariera

Tool de carieră

De ce e important să identificăm nişte indicatori de carieră şi apoi să îi evaluam? Ca să ne fie clar ce e important pentru noi şi apoi să ne dăm seama unde suntem la fiecare indicator, ce mai avem de aflat, descoperit, experimentat, învăţat.

Conținut grafic