Cursuri disponibile

Cursuri disponibile

Cariera potrivită

O carieră este o perioadă de timp pe care cineva o alocă unei anumite profesii și include toate acțiunile și demersurile ce au legătură cu domeniul acelei profesii. Majoritatea oamenilor nu vor să aibă pur și simplu „o carieră”, ci „o carieră de succes”.

Învață despre tine

„Auto-cunoașterea” este abilitatea de a te privi in oglindă, de ați analiza propriului comportament și de a reflecta dacă acest comportament se aliniază cu standardele tale morale și valorile pe care le ai.

obiceiurile-te-fac-un-om-mai-bun

Organizare personală

Fie că ești student și ești în pragul sesiunii și te așteaptă un maldăr de cursuri de învățat sau că ești student și urmezi un internship pe lângă cursurile de la facultate, informațiile și timpul au nevoie de organizare ca lucrurile să meargă strună. Acest curs îți pune la dispoziție metode și tehnici utile, pe care le poți adopta și astfel să devii mai organizat.

despre-obiceiuri1

Despre obiceiuri

Nu, nu găsești informații despre obiceiuri ce țin de cultură aici. Aici vei învăța despre obiceiurile tale zilnice care te ajută să devii mai productiv sau care din contră, îți pun bețe în roate. Orice obicei poate fi educat astfel încât să beneficiezi de pe urma lui și în final să fii productiv. Ce înseamnă o zi eficientă și care sunt obiceiurile reușite? Accesează cursul și vei vedea.

dollar-dream

Inteligența financiară pe înțelesul tuturor

Educația financiară sau inteligența financiară sunt concepte pe care le auzim destul de des în ultima vreme. De ce? Pentru că majoritatea românilor au simțit pe propria piele ce înseamnă un credit. Noi îți oferim posibilitatea prin acest curs să descoperi, ce anume înseamnă inteligența financiară.

jump of happy man

Viața cu pasiune

Viața trăită cu pasiune înseamna bucurie, joie de vivre, cum îi spun francezii, acea viață în care te trezești cu drag dimineața, treci peste obstacole cu mult mai multă ușurință și o doză de încredere. Suna boem, așa e? Poate părea, însă nu înseamnă că doar artiștii se pot bucura de ea. Fie că trăiești în lumea cifrelor, artelor, sociologiei sau a tehnologiei, a-ți trăi viața în funcție de ce te umple de bucurie e mai mult o opțiune personală decât o doză de noroc.

students group  study

Brandul personal și inter relaționare

Vei învăța cum să te prezinți ca o persoană angajabilă sau, altfel spus, cum să „te vinzi”. Vei afla ce presupune un brand personal și cum să-ți construiești unul începând cu instrumente precum CV-ul, portofoliul și profilele online. Vei afla detalii din culisele unui interviu de angajare și vei învăța cum să-ți dezvolți încrederea în tine pentru a trece cu brio de acest pas.
Acest modul va fi disponibil în curând.

Cursuri Outside the Lab

Atelierul Digital

Profită de ceea ce îți oferă internetul. Dobândește cunoștințele digitale care te vor ajuta să îți crești cariera, afacerea sau pur și simplu încrederea în forțele proprii.