Căutăm un intern pentru proiectul GROW

Suntem în căutarea unei persoane pasionate de organizare de evenimente şi project management, dornică să înveţe de la un senior project manager, într-unul din cele mai cool proiecte cu elevi de liceu: GROW.

Este important să fii un bun team player, cu iniţiative şi fără frică de responsabilităţi şi decizii importante. De asemenea, trebuie sa te consideri organizat/ă, atent/ă la detalii, dar mai ales people oriented, cu abilităţi foarte bune de comunicare.

Intern-GROW

Rolul tău presupune implementarea proiectului GROW, aşadar pornim de la dorinţa ta de implicare în proiecte de educaţie non-formală, iar o experienţă anterioară de voluntariat reprezintă un avantaj.

Nu contează dacă eşti student/ă sau proaspăt absolvent/ă, câtă vreme entuziasmul şi dedicaţia te reprezintă şi eşti pregătit/ă să te implici 100% în această poveste, chiar dacă internship-ul este neplătit.

Internship-ul  este part-time, pe o perioadă determinată de 3 luni.

Dacă te potriveşti cu descrierea de mai sus, trimite CV-ul tau la adresa andra.baban@scoaladevalori.ro, cu titlul “Intern pentru Şcoala de Valori”, până la data de 3 mai.

Contact
Andra Baban, HR Manager
E-mail: andra.baban@scoaladevalori.ro
Telefon: 0740239995

Share

Lasă un răspuns