Be an Innovator 2017 alături de BearingPoint

Be an Innovator 2017 alături de BearingPoint

 

BearingPoint a initiat concursul international de start-up-uri BE an innovator pentru studenti si tineri absolventi din Germania, Elventia, Austria si Romania.

Acest program are ca obiectiv promovarea talentelor si a ideilor inovatoare din domeniul digital. Astfel, am lansat concursul Be an innovator, in care se pot inscrie echipe in componenta carora sa fie cel putin un student, pentru a dezvolta o idee/ un proiect/ o aplicatie etc, care se potriveste motto-ului Go Digital. Premiul cel mare consta in 8.000 de EUR si indrumarea, timp de un an de zile a echipei de catre un consultant BearingPoint, pentru a-si pune in aplicare ideea de start-up. Exista alte 2 premii, respectiv pentru locurile 2 si 3.

Finala concursului va avea loc in luna mai la Viena, unde membrii isi vor prezenta proiectul in fata juriului BearingPoint.

Si pentru realizarea prezentarii finale vom pune la dispozitie echipelor cate un mentor dedicat, care sa-i indrume.

Anul trecut, participantii au prezentat o serie de idei inovatoare, pentru a vedea mai multe detalii despre tipurile de proiecte, puteti viziona acest video : video.

Gasiti mai multe detalii despre acest concurs in prezentarea atasata si va invitam sa va incurajati studentii sa participe la concurs.

Dosarul proiectelor trebuie trimis pana in 31 Martie 2017 la innovator@bearingpoint.com. Cele mai bune echipe selectate vor merge mai departe in finala. Pe langa premiile acordate, aceasta ar fi o buna oportunitate pentru participanti de a-si face conexiuni noi si a interactiona cu membri din alte tari. Aici gasesti si prezentarea concursului: Be an Innovator 2017_ro (1)

Mai multe detalii:

BE AN INNOVATOR 2017

Facebook: Be an Innovator by BearingPoint

Twitter: @Be_an_Innovator

XING: Be an Innovator

LinkedIn: Be an Innovator (formerly Be.Project)

Web: www.bearingpoint.com/beaninnovator

HIPOhttps://www.hipo.ro/locuri-de-munca/sectiune/1268/1271

 

Share

Lasă un răspuns