Academia Holcim – proiect adresat studenților din cadrul Universității Tehnice din Cluj!

E mai mult decât un slogan. Este ceea noi la Holcim facem zi de zi: construim astăzi pentru un mâine mai bun pentru noi toți.

Și o facem cu oameni dedicați, cu suflet mare, pasionați de tot ceea ce fac, cărora le pasă de ceea ce se întâmplă în jurul lor și de ce vor lăsa în urma lor.

Căutăm astfel de oameni, în rândul profesioniștilor din domeniu, printre meseriașii din construcții și chiar în băncile școlilor. Dacă ești pasionat de ceea ce faci și vrei să înveți mai mult pentru a face lucrurile mai bine, te așteptăm alături de noi. Te vom ajuta să înveți și să te pregătești pentru o viață nouă, plină de provocări și oportunități de a face lucruri noi, îndrăznețe și durabile.

Suntem convinși că în România schimbarea poate fi facută, însă nu este suficient doar să îți dorești, ci trebuie să faci ceva!

Te așteptăm alături de noi pentru a construi împreună viitorul!

Care este structura programului?

 

cover-typeform

Cui se adresează?

Proiectul Academia Holcim se adresează studenților  de anul III sau IV, respectiv master anul I, II sau III. Specialități: inginerie mecanică, construcții de mașini, mecanică, electronică și telecomunicații din cadrul Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca. La această ediție avem 20 de locuri disponibile.

De ce să mă înscriu?

În Academia Holcim ai parte de:

  • Conținut educațional tehnic-formal livrat direct de către profesioniștii din domeniul de expertiză al Holcim.
  • Curriculum educațional axat pe metode non-formale, adaptat participanților și bazat pe cercetări actuale privind comportamentul, nevoile, aspirațiile și valorile tinerilor români.
  • Feedback privind progresul în internship.
  • Posibilitatea de a obține un job la finalul programului.
  • 4 zile de educaţie tehnică şi soft skills livrate la Aleșd, în apropiere de Oradea.
  • Transportul, cazarea şi masă participanţilor sunt asigurate în cadrul programului.
  • Internship de 6 săptămâni pentru 3  cei mai activi participanți.

Cum mă înscriu?

Completează formularul de înscriere și asigură-ți un loc în Academia Holcim! Aplicările sunt deschise până pe 11 noiembrie 2016.

 

apply-online-button

Share

Lasă un răspuns